Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Vispikerma Flora 20%14g31kcal0.4g0.7g2.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Mansikka 11g5.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)14g8.4kcal0.1g1.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g249kcal8g33g8.6g1.6g
Valittu annoskoko80g125kcal4g16.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g62kcal2g8.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653