Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.4g0.6kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinä 2.2g13kcal0.4g0.4g1g0.1g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g5.5g19kcal0g4.3g0.1g0.2g
Paprika punainen 15g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g38g40kcal4g0.4g2.5g0.2g
Seesamiöljy, Amoy0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g15g17kcal1.3g2.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g193kcal11.6g17.4g8.4g4g
Valittu annoskoko81g96kcal5.8g8.7g4.2g2g
Annoskoko puolitettuna40g48kcal2.9g4.4g2.1g1g
Arvot/100g100g120kcal7.2g10.8g5.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735