Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g26g6.3kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.7g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g104kcal2.4g5.4g7.6g2.2g
Valittu annoskoko81g52kcal1.2g2.7g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g26kcal0.6g1.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351