Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g28g41kcal5.6g0g2.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g11g6kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.9g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g264kcal18.2g26g10.4g1.4g
Valittu annoskoko81g132kcal9.1g13g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g66kcal4.6g6.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g163kcal11.3g16.1g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444