A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g28g64kcal5.3g0g4.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g208kcal15.6g2.6g14.8g0.8g
Valittu annoskoko81g104kcal7.8g1.3g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g52kcal3.9g0.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306