Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Omena, ulkomainen kuorittu11g4.3kcal0g1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g54kcal1.9g11g0.3g0.5g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g175kcal8.6g29g2.6g1.6g
Valittu annoskoko81g88kcal4.3g14.5g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g44kcal2.2g7.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378