Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g9g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 47g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g198kcal6.2g15.2g12g1g
Valittu annoskoko81g99kcal3.1g7.6g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal1.6g3.8g3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.4g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174