Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Oltermanni, perinteinen3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g14g84kcal3g0.9g7.6g0g
Rahka, valio3.1g2kcal0.3g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu11g19kcal3.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g326kcal17.2g7g25g1.8g
Valittu annoskoko81g163kcal8.6g3.5g12.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g82kcal4.3g1.8g6.3g0.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g4.3g15.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436