Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.7g29kcal2.4g0g2.1g0g
Vehnälese 2.2g5kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g2.2g8.4kcal0.5g0.1g0.6g0.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit2.2g8.7kcal0.9g0.3g0.4g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.1g0.6kcal0.1g0g0g1.1g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g6.6g28kcal1.4g0.3g2.4g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g16g44kcal3g0.2g3.4g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g10g7.7kcal0.1g1.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g6.6g13kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g361kcal23.6g13g23g5.8g
Valittu annoskoko81g181kcal11.8g6.5g11.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna41g90kcal5.9g3.3g5.8g1.5g
Arvot/100g100g223kcal14.6g8g14.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727