Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali33g7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g58kcal4.8g0g4.3g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g3.9g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.8g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g198kcal12.2g2.8g15.2g1.4g
Valittu annoskoko81g99kcal6.1g1.4g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal3.1g0.7g3.8g0.4g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.7g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513