Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g4.6g16kcal0.6g0g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g15g33kcal1.6g2.5g2.3g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g126kcal5g11g7.4g0.6g
Valittu annoskoko81g63kcal2.5g5.5g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g32kcal1.3g2.8g1.9g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3.1g6.8g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337