Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g16g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow16g3.3kcal0.5g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g5.5g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g148kcal12.6g3.4g9.4g1.2g
Valittu annoskoko81g74kcal6.3g1.7g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g37kcal3.2g0.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g92kcal7.8g2.1g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515