Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)634g266kcal62.1g9.5g0.6g0g
Sokeri 135g547kcal0g134.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1639kcal124.4g289g1.2g0g
Valittu annoskoko800g819kcal62.2g144.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna400g410kcal31.1g72.3g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859