Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Adzika kaste 220ml7.8g13kcal0.5g2g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g98kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g442kcal13.8g39.4g24.4g15g
Valittu annoskoko800g221kcal6.9g19.7g12.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna400g111kcal3.5g9.9g6.1g3.8g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149