Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g229g731kcal50.3g132.6g2.3g27.4g
Sokeri 229g928kcal0g228.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 343g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3318kcal100.6g721.8g4.6g54.8g
Valittu annoskoko800g1659kcal50.3g360.9g2.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna400g830kcal25.2g180.5g1.2g13.7g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976