Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2003g3606kcal380.6g2g220.4g0g
Purjosipuli 1803g413kcal32.6g43.3g3.6g37.9g
Sitruunamehu, laimentamaton267g56kcal0.8g4.3g0g0.3g
Valkosipuli 160g174kcal12.7g26.1g1g3.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3339g2003kcal33.4g150.3g133.6g20g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.5g0.2g0g
Oliiviöljy 361g3189kcal0g0g360.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g18972kcal924.4g469g1438.8g123.2g
Valittu annoskoko8000g9486kcal462.2g234.5g719.4g61.6g
Annoskoko puolitettuna4000g4743kcal231.1g117.3g359.7g30.8g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191