Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1757g1338kcal33g272.4g3.5g17.6g
Parsakaali (Pirkka)1106g332kcal50.9g22.1g3.3g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g12g30kcal0.7g5.2g0.6g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g307g1029kcal67.6g0.9g86g0g
Vesi4424g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)393g106kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g5669kcal314.6g639g188.4g48.6g
Valittu annoskoko8000g2835kcal157.3g319.5g94.2g24.3g
Annoskoko puolitettuna4000g1417kcal78.7g159.8g47.1g12.2g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056