Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2008g5621kcal68.3g112.4g542g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g402g642kcal32.1g16.1g52.2g0g
Paprika punainen 1877g549kcal17.6g84.5g7.5g35.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)703g211kcal7g42.2g1.4g7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3011g3915kcal331.2g45.2g271g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g21877kcal912.4g600.8g1748.2g85.4g
Valittu annoskoko8000g10938kcal456.2g300.4g874.1g42.7g
Annoskoko puolitettuna4000g5469kcal228.1g150.2g437.1g21.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310