Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g800g2880kcal224g16g216g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2000g5120kcal360g64g380g10g
Ranskankerma Valio960g2688kcal24g33.6g268.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g28908kcal1876g243g2270.8g20g
Valittu annoskoko8000g14454kcal938g121.5g1135.4g10g
Annoskoko puolitettuna4000g7227kcal469g60.8g567.7g5g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357