Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1828g5857kcal489.2g0g437.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2284g7995kcal292.4g1592.2g43.4g73.1g
Sipuli (kuorittu)503g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2284g754kcal75.4g111.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1005g1434kcal125.6g3g103g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos46g329kcal0.2g0.2g36.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g141kcal4.5g3.5g11.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g33292kcal1987.6g3469.8g1266.2g163.4g
Valittu annoskoko8000g16646kcal993.8g1734.9g633.1g81.7g
Annoskoko puolitettuna4000g8323kcal496.9g867.5g316.6g40.9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518