Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g2857g1857kcal45.7g428.6g2.9g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2000g1900kcal400g0g34g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g1143g914kcal5.7g80g68.6g11.4g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g586g849kcal96.6g8.8g49.8g0.6g
Suola, annos 3g86g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g129g96kcal2.8g18.6g1.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g14g8.6kcal0.1g1.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g43g139kcal4.3g21.4g4.3g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 1143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g11530kcal1110.4g1117.8g321.6g32.6g
Valittu annoskoko8000g5765kcal555.2g558.9g160.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna4000g2883kcal277.6g279.5g80.4g8.2g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449