Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1598g5229kcal162.8g1060.8g17.6g53.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1598g2652kcal303.5g0g159.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1478g517kcal14.8g100.5g7.4g20.7g
Amerikan Pekoni filee, HK599g959kcal125.8g1.8g539.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa599g1797kcal137.8g0g137.8g0g
Maito, Kevyt1598g735kcal51.1g76.7g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu479g604kcal52.7g1.4g43.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g25056kcal1702g2492.8g1858.2g149.8g
Valittu annoskoko8000g12528kcal851g1246.4g929.1g74.9g
Annoskoko puolitettuna4000g6264kcal425.5g623.2g464.6g37.5g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094