Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)5000g3400kcal80g745g5g0g
Emmental, punaleima 17%1000g2900kcal340g0g170g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2000g1700kcal28g88g140g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g16000kcal896g1666g630g12g
Valittu annoskoko8000g8000kcal448g833g315g6g
Annoskoko puolitettuna4000g4000kcal224g416.5g157.5g3g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629