Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4896g8127kcal930.2g0g489.6g0g
Voi 105g761kcal1.2g0.4g85.3g0g
Sipuli (kuorittu)909g246kcal11.8g43.6g1.8g15.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1399g897kcal44.8g67.4g49g0.1g
Kananmuna kuoreton 699g998kcal87.4g2.1g71.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g22057kcal2150.8g227g1394.8g31.2g
Valittu annoskoko8008g11028kcal1075.4g113.5g697.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna4004g5514kcal537.7g56.8g348.7g7.8g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689