Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1399g1085kcal245.7g0g9.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 95g835kcal0g0g94.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3499g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 39g117kcal3.8g13.1g5.4g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1399g476kcal15.4g75.6g2.8g40.6g
Tomaattimurska 1399g411kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kurkuma, annos 2g3.5g1.7kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g6010kcal560.6g339.2g233.2g145g
Valittu annoskoko8008g3005kcal280.3g169.6g116.6g72.5g
Annoskoko puolitettuna4004g1503kcal140.2g84.8g58.3g36.3g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804