Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1230g1754kcal153.7g3.7g126.1g0g
Sokeri 713g2893kcal0g712g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 727g2494kcal74.1g508.7g8.7g25.4g
Vispikerma Flora 20%1398g3075kcal41.9g69.9g279.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1398g783kcal118.8g69.9g2.8g0g
Mansikka 1118g520kcal5.6g93.9g2.2g21.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)1398g839kcal7g181.7g7g29.3g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g24812kcal805.2g3300.8g852.6g152g
Valittu annoskoko8008g12406kcal402.6g1650.4g426.3g76g
Annoskoko puolitettuna4004g6203kcal201.3g825.2g213.2g38g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653