Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)450g1441kcal45g283.6g10.4g63g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.8g170.7g2.9g8.5g
Ohrajauho 21g68kcal1.7g13.3g0.4g1.6g
Siirappi, tumma45g144kcal0g33.3g0g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g5575kcal143g1001.8g95g146.2g
Valittu annoskoko801g2788kcal71.5g500.9g47.5g73.1g
Annoskoko puolitettuna401g1394kcal35.8g250.5g23.8g36.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154