Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g270g272kcal56g0g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 135g39kcal1.4g6.2g0.4g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)6.8g28kcal0.5g4.2g1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.6kcal0.8g1g0.1g0g
Punaviini 45g32kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g968kcal122.6g47.6g37.2g14g
Valittu annoskoko801g484kcal61.3g23.8g18.6g7g
Annoskoko puolitettuna401g242kcal30.7g11.9g9.3g3.5g
Arvot/100g100g60kcal7.7g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614