JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai3640g12740kcal436.8g2584.4g76.4g109.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g240g2160kcal0g0g240g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g40g8kcal0g2.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2040g4692kcal591.6g51g244.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16024g39203kcal2057.4g5276g1122.4g218.4g
Valittu annoskoko8012g19601kcal1028.7g2638g561.2g109.2g
Annoskoko puolitettuna4006g9801kcal514.4g1319g280.6g54.6g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628