Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1600g5237kcal163g1062.4g17.6g53.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Amerikan Pekoni filee, HK600g960kcal126g1.8g540g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa600g1800kcal138g0g138g0g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16024g25094kcal1704.6g2496.4g1860.8g150g
Valittu annoskoko8012g12547kcal852.3g1248.2g930.4g75g
Annoskoko puolitettuna4006g6273kcal426.2g624.1g465.2g37.5g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094