Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3067g898kcal28.8g138g12.3g58.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2255g3743kcal428.5g0g225.5g0g
CousCous, keitetty 100g902g1642kcal41.5g303.1g35.2g14.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%902g541kcal28.9g64g18g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g451g1624kcal126.3g9g121.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g17139kcal1319.8g1071.4g827.4g160.8g
Valittu annoskoko8028g8569kcal659.9g535.7g413.7g80.4g
Annoskoko puolitettuna4014g4285kcal330g267.9g206.9g40.2g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338