Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2880g800kcal34.3g116.9g5.8g60.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1440g2160kcal244.8g5.8g126.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl108g270kcal13g1.6g23.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g6460kcal584.2g248.6g312.6g121.2g
Valittu annoskoko8028g3230kcal292.1g124.3g156.3g60.6g
Annoskoko puolitettuna4014g1615kcal146.1g62.2g78.2g30.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704