Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6409g1542kcal116g141g19.2g147.4g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Sitruunamehu, laimentamaton534g112kcal1.6g8.5g0g0.5g
Seesamöljy, kylmäpuristettu160g1442kcal0g0g160.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)320g458kcal12.5g27.9g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g7386kcal280.4g396.6g426.4g301.2g
Valittu annoskoko8032g3693kcal140.2g198.3g213.2g150.6g
Annoskoko puolitettuna4016g1847kcal70.1g99.2g106.6g75.3g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200