A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2056g555kcal26.7g98.7g4.1g34.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g2803g6391kcal532.6g0g476.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1168g3271kcal221.9g0g257g0g
Vesi1869g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16072g20664kcal1572g250.6g1478.2g72.6g
Valittu annoskoko8036g10332kcal786g125.3g739.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna4018g5166kcal393g62.7g369.6g18.2g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306