Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g686g240kcal6.9g46.7g3.4g9.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g52g155kcal9.8g0.1g12.9g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g15g31kcal0.4g0.5g3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow13g32kcal0.1g1g3.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1011kcal35.2g99.8g53.8g20.4g
Valittu annoskoko804g506kcal17.6g49.9g26.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna402g253kcal8.8g25g13.5g5.1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094