Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kauralese 13g45kcal2.2g5.7g1g2.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)80g98kcal1.8g21.8g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1745kcal67.6g284.8g29.4g19g
Valittu annoskoko805g873kcal33.8g142.4g14.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna402g436kcal16.9g71.2g7.4g4.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196