Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 83g84kcal1.1g4.1g6.8g1.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl43g390kcal0g0g43.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto417g1167kcal79.2g0.1g91.7g0g
Purjosipuli 967g221kcal17.5g23.2g1.9g20.3g
Vesi, vesijohtovesi 4336g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1251g1726kcal262.7g0g75g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow667g167kcal6g32g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g9038kcal834g119.6g562.6g43.4g
Valittu annoskoko8040g4519kcal417g59.8g281.3g21.7g
Annoskoko puolitettuna4020g2260kcal208.5g29.9g140.7g10.9g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836