Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)652g1499kcal65.2g42.4g117.3g0.7g
Amerikan pekoni 1viipale64g205kcal7.7g0g19.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.9kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Ketsuppi, euro shopper20g20kcal0.2g4.7g0.1g0.2g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g3510kcal150.2g102g274.2g5.2g
Valittu annoskoko805g1755kcal75.1g51g137.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna403g877kcal37.6g25.5g68.6g1.3g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281