Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 563g1033kcal107g0g67.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)141g120kcal1.4g4.9g9.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g28g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruskea suuruste, Maizena17g64kcal0.2g15.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g2913kcal218.6g45.8g206.2g1g
Valittu annoskoko806g1457kcal109.3g22.9g103.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna403g728kcal54.7g11.5g51.6g0.3g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912