Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)375g472kcal41.2g1.1g33.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki150g120kcal19.5g3g3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.2g0g
Kebabliha 150g327kcal37.3g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g2748kcal240.2g14.6g193g0g
Valittu annoskoko806g1374kcal120.1g7.3g96.5g0g
Annoskoko puolitettuna403g687kcal60.1g3.7g48.3g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159