Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 282g214kcal5.3g43.7g0.6g2.8g
Lenkki, kevyt sininen HK282g479kcal28.2g28.2g28.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%186g297kcal5g5g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g2012kcal78.4g159.2g113.6g8.2g
Valittu annoskoko805g1006kcal39.2g79.6g56.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna403g503kcal19.6g39.8g28.4g2.1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335