Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g720kcal60.1g0g53.8g0g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Maizena maissitärkkelys17g59kcal0.1g14.7g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Tomaattimurska Eldorado219g44kcal2.6g7.7g0.2g3.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g1946kcal130.2g63.6g131g14.2g
Valittu annoskoko806g973kcal65.1g31.8g65.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna403g486kcal32.6g15.9g32.8g3.6g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616