Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g40g104kcal4.8g4.4g7.6g0.2g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g800g480kcal7.2g41.6g32g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss800g992kcal24g204.8g6.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1200g1440kcal216g20.4g54g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g440g308kcal8.8g39.6g13.2g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16112g8042kcal537.4g690.8g344.2g48.4g
Valittu annoskoko8056g4021kcal268.7g345.4g172.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna4028g2010kcal134.4g172.7g86.1g12.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674