Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g61g211kcal12.9g38.6g0.6g9.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g24g209kcal0g0g23.6g0g
Sieni tatti, hapero 263g73kcal4.8g7.6g1.3g5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g26g78kcal1.7g15.2g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g61g241kcal19.6g0g17.8g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1613g2299kcal91.4g150.2g142.4g36.8g
Valittu annoskoko807g1150kcal45.7g75.1g71.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna403g575kcal22.9g37.6g35.6g9.2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144