Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5602g3544kcal168.1g268.9g196.1g0g
Sokeri 893g3624kcal0g892g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 770g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Voi 700g5080kcal8.3g2.8g569.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g27042kcal549g2413.8g1688.8g0.4g
Valittu annoskoko8064g13521kcal274.5g1206.9g844.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4032g6760kcal137.3g603.5g422.2g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979