Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1402g238kcal5.6g35.1g8.4g0g
Sipuli, paistettu 1122g1135kcal14.5g54.5g92g19.3g
Pekoni, paistettu 1963g10112kcal322.8g0g995.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g631g947kcal113.6g6.9g56.8g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2805g9259kcal56.1g84.1g981.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1024kcal1.4g1.4g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g45430kcal1028g364g4492.8g39.8g
Valittu annoskoko8064g22715kcal514g182g2246.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna4032g11358kcal257g91g1123.2g10g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776