UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1252176g5005kcal189.3g150.1g413.5g10.9g
Peruna, vanha, kuorittu 2491g1896kcal46.8g386.1g5g24.9g
Porkkana 585g191kcal3.6g32.5g1.2g14.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g836g170kcal5g31.8g2.5g11.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g540g4446kcal0g0g494.2g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Timjami 2.7g7.6kcal0.2g0.7g0.2g1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1115g430kcal1.8g91g1g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g24488kcal502.6g1416.6g1837.4g174.8g
Valittu annoskoko8064g12244kcal251.3g708.3g918.7g87.4g
Annoskoko puolitettuna4032g6122kcal125.7g354.2g459.4g43.7g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236