Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1987g2834kcal248.3g6g203.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g4515g5192kcal270.9g225.8g361.2g0g
Hunaja 181g597kcal0.9g145.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 271g907kcal0.2g221.1g0.1g3.8g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 813g350kcal6.1g62.8g2.3g12.7g
Manteli 72g445kcal17.4g4.8g39g5.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl226g790kcal31.6g126.4g16.9g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g22230kcal1150.8g1585.6g1246.2g88.6g
Valittu annoskoko8064g11115kcal575.4g792.8g623.1g44.3g
Annoskoko puolitettuna4032g5558kcal287.7g396.4g311.6g22.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902