Sitruuna-tillikermaviilikastike

Sekoita ainekset keskenään ja laita kylmään mahdollisuuksien mukaan vetäytymään.

Sitruunamehu tulee sitruunasta puristettuna tai otat sen sitten pullosta.

Puolen sitruunan mehu riittää.

Tilli alkuperäisessä ohjeessa oli joku 1 dl hienonnettua tilliä, mutta itse käytän tillijauhetta helppouden vuoksi.

Käytä salaatin ja aterian kastikkeena.

Erityisen hyvin se sopii kala-aterioille ja perussalaattiinkin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g7467g4853kcal238.9g358.4g261.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton299g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g37g64kcal3g11.9g0.3g0g
Sinappi 75g98kcal3.3g10.5g4.5g1.3g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g112g67kcal3.4g16.8g0.1g0g
Tilli mauste75g13kcal1g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g10315kcal501g806.2g533.6g3.2g
Valittu annoskoko8064g5158kcal250.5g403.1g266.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna4032g2579kcal125.3g201.6g133.4g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g5g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408789