Guacamole

Guacamole
25.2.1993
Helsingin Sanomat

2 kypsää avokadoa
1-2 tomaattia
puoli sipulia
1-2 valkosipulin kynttä
1/4 tl suolaa
1 rkl sitruunan mehua
1/2 tl chilimausteseosta
korianteria

1. Kalttaa tomaatit.

Tee molempiin päihin ristiviillot ja kasta ne kiehuvaan veteen, jolloin tomaatin kuori on helppo irrottaa.

2. Halkaise avokadot ja poista kivet.

Koverra hedelmäliha kuorista lusikalla ja sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvavatkaimella.

Tarjoa guacamole tortillan täytteenä.

Se sopii myös grillatun lihan ja salaatin kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2674g543kcal16g101.6g8g37.4g
Sipuli (kuorittu)642g173kcal8.3g30.8g1.3g10.9g
Valkosipuli 214g232kcal16.9g34.9g1.3g4.5g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g214g54kcal0.8g18.5g0.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 4278g8478kcal112.5g32.9g829.9g286.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g18959kcal309g437.4g1681.2g678.8g
Valittu annoskoko8064g9479kcal154.5g218.7g840.6g339.4g
Annoskoko puolitettuna4032g4740kcal77.3g109.4g420.3g169.7g
Arvot/100g100g118kcal1.9g2.7g10.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413081